Vi utfører alt innen asfalt og spesialdekker!

Asfalt & Spesialdekker

Alt i Asfalt leverer asfalt til private, entreprenører og stat/kommuner. Vi leverer både små og store anlegg. Det kan være alt fra små hullreparasjoner/lapping der vi benytter spesialtilpassede asfaltcontainere med varme,til asfaltering av større infrastrukturanlegg der vi benytter større asfaltutleggere. Enkelte jobber er mest egnet ved at asfalten håndlegges. Dette avhenger av størrelse på jobben, og om det er mye «kroker og kriker» som gjør det uegnet å maskinlegge. I parkeringsanlegg kan det også være mer egnet å håndlegge pga takhøyde og dårlig ventilasjon.

Det finnes flere typer og kvaliteter av asfalt, og det er viktig å velge den riktige kvaliteten til jobben. Den store forskjellen mellom asfaltyper er steinstørelsen og bitumen, samt noen andre tilsettinger. Ikke alle asfaltyper er egnede til eks håndlegging, men må maskinlegges.

Alt i Asfalt leverer også vanntettingsløsinger. Det kan være både pappmembraner og støpeasfalt. Med pappmembraner menes prefabrikerte membraner som overstøpes eller asfalteres. Disse membranene består av en asfaltert stamme i flere lag. Tykkelsen kan variere fra 2,5 til 5 mm. Disse membranenene varmes med propan eller varmepistol. De kan enten sveises sammen i skjøtene, eller helsveises til underlaget.

Støpeasfalt er en membran og slitelag i ett. Den utlegges enten for hånd på mindre arealer, eller med maskin på større flater. Støpeasfalt må legges på ett underlag av fiberduk eller en underlagsasfalt av «vanlig» asfalt. Dette fordi den må ligge som ett flytende dekke. Støpeasfalten sandavstrøes for sklisikkring med finsand. Dette gjør at den er bruksklar nesten umiddelbart.

Kontakt oss for befaring/tilbud

 For pristilbud, ta kontakt med en av av våre medarbeidere eller benytt deg av kontaktskjemaet under.
Vi tilbyr uforpliktende befaring av ditt uteområde.

Pin It on Pinterest

Share This